Om Food360

Food360 by Columbus er et community for fødevarevirksomheder. Her fortæller vi, hvordan fødevarebranchen kan være på forkant med, og drage fordel af, den digitale udvikling, i forbindelse med produktion, forsyningskæde, sikkerhed, compliance og lignende.

Med mere end 25-års erfaring i udvikling af ERP til fødevarevirksomheder, har vi i Columbus fået et dybdegående branchekendskab. Food360 by Columbus gør livet nemmere for dig ved at samle værdifuld information om fødevarebranchens udfordringer og muligheder, på en samlet platform, som består af to elementer. Nærværende blog, samt en LinkedIn-side, hvor du løbende kan holde dig opdateret om, hvad der rør sig og deltage i snakken, om de emner vi tager op.

Gennemsnitligt udgiver vi et nyt indlæg ugentligt. Emnerne tager udgangspunkt i fødevareindustriens udvikling, udfordringer og muligheder, med fokus på IT- og ERP-trends i relation til netop fødevarebranchen.

Om Columbus:

Columbus er en global virksomhed, som opererer i mere end 40 lande, og er en af de førende ERP-leverandør inden for fødevaremarkedet. Vores mission er at tilbyde ERP-løsninger til virksomheder i fødevarebranchen, som kan øge vores kunders mobilitet, sikkerhed og produktivitet i hverdagen. Vi har højt fokus på vores medarbejdere, og vi ansætter kun veludannede service- og IT-folk, samt fagfolk med branchespecifik ekspertise, inden for, eksempelvis, fødevarebranchen. I kan læse meget mere om Columbus på vores hjemmeside.