Hvorfor er Skyen relevant for fødevarebranchen?

Posted on

Skyen – eller the cloud (kort for cloud computing) – er et begreb, der dækker over levering af software og forskellige ydelser (som eksempelvis lagring af data), online. Virksomheder køber eksempelvis lagerplads eller et program af en udbyder. Men i stedet for at det bliver lagret eller installeret lokalt på en maskine, sker dette på eksterne datacentre eller servere. På den måde er tilgangen til programmer eller de lagrede data ikke begrænset til en computer eller en enhed. Skyen har været undervejs i et stykke tid, og er ikke længere blot en trend, men den nye norm.

Hvordan kan fødevarevirksomheder bruge skyen?

Traditionel business intelligence – software, som blandt andet kan give overblik over data i en virksomhed – og computersystemer mangler ofte dybde og fleksibilitet, i forhold til at kunne hjælpe produktionskoordinatorer i fødevarebranchen med at drage fordel af de vidtrækkende samarbejder og træffe kloge og rettidige beslutninger, baseret på data i kontekst. Det er her Skyen inklusiv brugen af de tilgængelige avancerede værktøjer til business insights, kan hjælpe fødevarevirksomheder forbinde alle bidragsydere, indsamle og behandle alle former for relevant data og træffe den rigtige beslutning, mens det gør en forskel.

I stedet for at investere i dyre softwarelicenser, servere, netværk, dataløsninger, sikkerhedsteknologi, telekommunikation, og hvad virksomheder ellers skal bruge for at oprette et datacenter, kan de i Skyen tilgå disse ressourcer med det samme. De vil ofte kunne placere en bestemt arbejdsgang eller proof of concept i Skyen, og bruge det i produktionen i løbet af timer eller minutter.

Avancerede business intelligence værktøjer, som bliver udbudt af de førende udbydere af ydelser i Skyen kan hjælpe med at finde mening i data og hændelser. For at kunne dokumentere og perspektivere planlægning og beslutningstagen, kan virksomhederne komplementere deres forretningsdata med, ressourcer fra Skyen.

Denne animation giver et yderligere indblik i, hvad Skyen kan hjælpe fødevarevirksomheder, med at opnå:


Kunne du lide hvad du læste? Du kan holde dig opdateret på bloggens nyeste indlæg, og deltage i diskussionen, hvis du følger vores LinkedIn-side.

Du kan desuden læse mere om Columbus’ ERP-løsning til fødevarevirksomheder på vores hjemmeside.


Categories : Categories Cloud, Fødevarenyt, Information, Skyen
Tags : Tags , , , ,