Velkommen til Food360 by Columbus!

Posted on

LogoSTOR

Velkommen til blogdelen af Food360 by Columbus, et community for fødevarevirksomheder. Her på bloggen vil der primært blive bragt indlæg om de ERP- og IT-mæssige udfordringer, som fødevarevirksomheder dagligt står over for. Emnerne vil tage udgangspunkt i digitale trends, som eksempelvis Skyen/The cloud, og sætte dem i relation til fødevarebranchen og give konkrete eksempler på hvordan fødevarevirskomheder kan tænke dem ind i deres planlægning, og drage fordel af dem.

Food360 by Columbus består, foruden denne blog, af en LinkedIn-side, hvor du kan holde dig opdateret om hvad der sker på bloggen, samt deltage i snakken om de emner vi tager op.

Du kan læse meget mere om bloggens under Om Food360

Categories : Categories Columbus, Information, Nyheder
Tags : Tags , , ,